Lidt om mig og Linux

Min interesse for Linux startede i efteråret 1998. Her var der en artikel om Linux i Søndagsavisen, om et frit og gratis styresystem.

Det lød meget interessant. I februar 1999 var der en CD med RedHat 5.2 i Alt om Data, På det tidspunkt brugte jeg Windows 95. Jeg fik en større harddisk i min Olvetti computer, og fik installeret RedHat 5.2 i dual boot med Windows 95.

Den 18 februar 1999 blev det installeret. Her forgik meget i terminalen, bl.a. installation af printer og scanner. Det lykkedes at få det sat op, og jeg var solgt til Linux.

Allerede i marts måned lavede jeg en ren installation med SuSE 6.2 . Windows var slettet og jeg havde sagt farvel til Windows for bestandig.

Jeg har siden prøvet en del andre distributioner. Bl.a.

Men så prøvede jeg PCLinuxOS MATE i juni 2019. Hvorfor har jeg ikke prøvet den før, ja guderne må vide det. Endelig fandt jeg den rigtige til mig ,og her bliver jeg.

Siden 2004 har min datter også kørt Linux må sine maskiner, og altid den Distro jeg har brugt. Så hun altid har kunet få hjælp af sin far hvis der var problemer.