20 januar 2022

Backup og gendanelse med Rescuezilla. Du kan se mere her.

30 decemer 2020

Emmabuntus ønskede et interview med mig, fordi jeg oversætter deres distribution. Intervievet kan du læse her.

4 november 2020

I november 2020 er der et interview med mig i PCLinuxOS Magazine. Du kan læse det her.

18 oktober 2020

Vejledning til at få PCLinuxOS oppe at gøre efter at X er gået ned er opdateret. Du kan læse mere om det her.

1 juli 2020

Så er der lavet videoer om introduktion til Linux og PCLinuxOS og installation og opsætning af PCLinuxOS. Du kan se dem her.

22 juni 2020

Hvis din PC skal startes med et eksternt medie, en USB nøgle eller en CD/DVD, så har jeg lavet en oversigt over hvordan du får adgang til boot menu og BIOS-UEFI på forskellige computere. Oversigten kan ses her.

18 juni 2020

Jeg har nu lavet den første video om installation af PCLinuxOS. I den første video som kan ses her, er der introduktion til Linux og PclinuxOS.

16 juni 2020

Jeg har lavet en oversigt over programmer der er med i standard installationen af PCLinuxOS, samt anbefalede programmer til installation. Oversigten kan ses Her .

27 maj 2020

Den her hjemmeside er dikteret til Linux og her vil jeg tilbyde vejledninger og videoer om Linux.

Hvis du er en af ​​de sidste Windows 7-holdouts og ikke ønsker at sidde fast med et usikkert system, har du et valg at foretage. Enten opgraderer du til Windows 10 eller også skifter du til noget helt andet.

Terminalen var det der skræmte folk væk fra Linux. Dette er ikke længere tilfældet. Med en moderne desktop på Linux er der slet ikke nødvendigt, at bruge et terminalmiljø på Linux, medmindre du har behov ud over almindeligt brug.